Kapcsolat

Időpontfoglalás

Telefon

Szalon

9023 Győr, Corvin utca 32. 12-es kapucsengő

Nyitvatartás

Bejelentkezés alapján

Gyakran ismételt kérdések

Mire kell figyelni, hogy a műszempilla minél hosszabb ideig szép maradjon? Meddig tart a hatása?

A szempilla-hosszabbítás során a stylist a saját pillákra applikál egy vagy több szálat. A megfelelő ápolás mellett ezek nem esnek le, azonban a saját pilláink természetes cseréjekor elveszítjük őket. Egyéni igénytől függően 2-3-4 hetente érdemes töltésre járni.

Hogyan tehetjük látványosabbá a hosszú, de egyenes szempillákat?

Ma már kaphatóak C, CC, D ívü szempillák, melyek tökéletesek az egyenes pillákra, azonban a minél látványosabb eredmény érdekében ajánlott a szempilla lifting is. Ez az eljárás önmagában is eredményt hoz, de emellett remek alapot biztosíthat hosszú, egyenes szálú pillák esetén a szálankénti hosszabbításhoz is.

Szabad szempillaspirált használni, ha műszempillám van?

A szempillaspirál használata nem javasolt, hiszen az épített pilla egyébként is hosszú, fekete és dús, viszont a szempillaspirált nehéz tökéletesen eltávolítani a pillák közül, ami problémákat okozhat.

Gyantázás után használhatok testápolót?

Gyantázás után közvetlenül nem javasolt a testápoló használata, mivel az tartalmazhat illat, és aroma anyagokat, amelyek gyulladást okozhatnak a szőrtüsszőkben. Általában gyantázás után 48 órát nem javasolt a testápoló használata.

Érheti víz a műszempillát?

Az első 48 óra eltelte után nem okozhat gondot, ha műszempillával edzünk, úszunk, vagy akár szaunába megyünk.

Hogyan fizethetek a szolgáltatásokért?

Kizárólag készpénzes fizetést tudunk elfogadni.

Le kell mosnom a sminket arckezelésem előtt?

Az arckezelésed az arc letisztítással kezdődik, és professzionális smink lemosóval mosom le az arcodat, így nyugodtan jöhetsz sminkben.

Lehet, hogy valaki allergiás a műszempillára?

Sajnos előfordulhat, hogy a szempillaragasztó egyes összetevői allergiás reakciót váltanak ki. Ha kipirosodik a szemed, feldagad, ödémás lesz, szokatlanul könnyezik vagy bármilyen kellemetlen érzést tapasztalsz, azonnal fordulj a szempilla stylistodhoz.

Igaz, hogy a műszempilla károsítja a saját szempillákat?

A megfelelően felhelyezett, jól kiválasztott pillák nem okozhatnak kárt a saját szempillákban. Az applikáció során a stylist feladata, hogy kiválassza a saját pillákhoz leginkább illő műszempillákat, melyek nem nehezítik el a sajátjainkat.

Borotválkozzak arckezelés előtt?

Igen, feltétlenül! Ahhoz, hogy az arcodat kezelni tudjam feltétlenül szükséges a borotválkozás. A hatóanyagok a bőrödbe csak akkor fognak bejutni, ha a bőr felszín „szabad”.

Kozmetikai kezelés után szolizhatok?

Kozmetikai kezelés után nem javaslom a szoláriumozást, mivel az arcbőröd frissen peelingezett, frissen lett feltöltve hatóanyagokkal. Minden esetben személyre szabottan kell egyeztetnünk, hogy a te kezelésed után mennyi idővel szoláriumozhatsz.